Interne competitie: nog één ronde voor de play-offs

Aanstaande donderdag is de laatste ronde voordat de play-offs beginnen. Dat is een week eerder dan in voorgaande seizoenen. Het was altijd de eerste donderdag in april dat de play-offs startten, maar omdat Koningsdag (27 april geen schaken) dit seizoen op een donderdag valt beginnen de play-offs nu op 30 maart.

Dus aanstaande donderdag de laatste kans om je plaatsen voor de play-offs: de eerste zes op de TPR-ranglijst plaatsen zich, mits je minimaal 13 partijen hebt gespeeld.

Actuele ranglijst:StandRanglijst

Onder kolom “Prt” staat het aantal partijen dat gespeeld is. Guido Wagenvoorde moet donderdag nog spelen om op 13 partijen te komen. Jorgen Henseler en Ton Swart vallen af wegens te weinig partijen.

In voorgaande seizoenen werden in de laatste ronde (voor de play-offs) nog wel eens verrassende verplaatsingen gezien, waardoor iemand op één TPR-punt zich wel of niet plaatste voor de play-offs. Ik ben benieuwd.

Aanstaande donderdag zal na de laatste partij de loting plaatsvinden voor de play-offs. De spelers die zich geplaatst hebben ontvangen zo snel mogelijk bericht hierover.

Johan Lindeman, interne competitieleider

One thought on “Interne competitie: nog één ronde voor de play-offs

 1. Wim van der Wijk

  Spannend! Mijn analyse:
  Kees: geplaatst.
  Wim: geplaatst.
  Johan: waarschijnlijk geplaatst.
  Guido: moet spelen.
  Herman (DC, defending champion): zakjapannerdilemma: zowel spelen – met als vermoedelijke tegenstander Guido – als tactisch thuisblijven is niet zonder risico.
  Michael: zakjapannerdilemma.
  Bart: zakjapannerdilemma.
  Mirko: zeer kleine kans om de lachende zesde te worden.

  We gaat het zien, het belooft een interessante avond te worden….

  H

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *